Tarieven

Een uitvaart voor elk budget

Volgens het Nibud kost een uitvaart gemiddeld € 7.500. Bij Onyx Uitvaart zitten we vaak onder dat bedrag. Dat komt doordat we met u meedenken. Waar en hoe kunnen we besparen op de kosten? Zonder dat dit ten koste gaat van een mooi afscheid.

Wij rekenen een vast aannametarief voor onze diensten. Daarbij komen vervolgens de kosten van de producten en diensten die u afneemt. Denk hierbij aan de kist, de verzorging, het gebruik van de aula enzovoorts.

We maken graag een offerte op maat voor. Zodat u weet waar u aan toe bent. Dat doen we binnen 24 uur. En zo nodig sneller.

 

Met elke uitvaartverzekering welkom

Op uw uitvaartpolis staat vaak een telefoonnummer dat u moet bellen bij overlijden. Wist u dat dat helemaal niet hoeft? U mag zelf besluiten welke uitvaartondernemer u belt. U kunt de uitvaartpolis vervolgens zelf innen, of het door ons laten doen.

Wat te doen bij overlijden?

  1. Bel de huisarts (deze stelt het overlijden vast. Als iemand in het ziekenhuis overlijdt stelt een arts daar het overlijden vast)
  2. Is het overlijden vastgesteld? Bel dan nu Onyx:
    085 – 016 0028 (24/7 bereikbaar)
  3. Vul zo mogelijk vast het intakeformulier in.

Waarom Onyx Uitvaartondernemer?

  •  Altijd één vast aanspreekpunt voor uw uitvaart

  •  Gediplomeerde uitvaartbegeleider

  •  Met elke uitvaartverzekering welkom

  •  Voor elk budget kunnen wij een uitvaart verzorgen

Arianne van Dorth

Samen met het contactcentrum dat 24 uur per dag bereikbaar is zorgt Arianne van Dorth ervoor dat u op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Wat zeggen klanten?

Klanten beoordelen Onyx Uitvaart met een 9.5.

Lees hier alle ervaringen.