Crematorium Rhijnhof

Crematorium Rhijnhof Leiden

Crematorium Rhijnhof ligt op de begraafplaats Rhijnhof. Het crematorium beschikt over twee aula’s. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het opbaren van de overledene.

De grootste aula is de Jan Steen aula. Hier kunnen 125 genodigden plaatsnemen. Tevens zijn er 100 staplaatsen. De aula beschikt over een vleugel en twee ledschermen waarop foto’s of filmpjes kunnen worden vertoond. Het crematorium heeft een grote muziekdatabase waaruit u kunt kiezen. Natuurlijk kunt u ook andere muziek voor het afscheid uploaden. Er is een gezinskamer voor 15 personen. De koffiekamer behorend bij de Jan Steenaula is te gebruiken tot 250 personen.

De Boerhaave aula biedt plaats aan 75 genodigden. Daarnaast kunnen er 50 genodigden staan. In de aula staat een piano. Ook hier zijn twee ledschermen aanwezig waarop foto’s of filmpjes kunnen worden vertoond. U kunt de muziek voor de plechtigheid online aanleveren. Het crematorium beschikt over een grote muziekbibliotheek. De gezinskamer die bij de Boerhaave aula hoort kan ook worden gebruikt als huiskameraula en biedt plaats aan 18 personen. Bent u met een klein gezelschap dan is de huiskameraula wellicht een goed idee. De setting is intiemer. De koffiekamer die bij de Boerhaave aula hoort is geschikt voor 75 personen.

Het crematorium beschikt over een 24-uurs opbaarkamer. Van een 24-uurs kamer ontvangt u de sleutel, zodat u wanneer u dat wenst naar uw dierbare toe kunt gaan in de periode tussen overlijden en uitvaart. De 24-uurskamer en de reguliere opbaarkamer bieden prima mogelijkheden voor rouwbezoeken of een condoleance-avond.

Op onze pagina Tarieven treft u onze verschillende pakketten en mogelijkheden aan.

Sfeerimpressie

Jan Steen aula crematorium Rhijnhof Leiden

Jan Steen aula 

Boerhaave aula crematorium Rhijnhof Leiden

Boerhaave aula