085 016002824 uur per dag

Over ons

Persoonlijke aandacht en lage kosten

Onyx Uitvaartondernemer Leiden is opgericht door Arianne van Dorth. Onyx Uitvaartondernemer
Leiden onderscheidt zich in de markt door de combinatie van persoonlijke aanpak, het leveren van maatwerk en heldere, laaggeprijsde pakketprijzen.

Samen met het contactcentrum dat 24 uur per dag bereikbaar is zorgt Arianne van Dorth ervoor dat u op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare.

De zes zekerheden van Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam

vinkje 1. U heeft altijd één vast aanspreekpunt voor uw uitvaart

vinkje 2. Elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Leiden

vinkje 3. Voor elk budget kunnen wij een uitvaart verzorgen

vinkje 4. Iedere uitvaart is voor ons maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.

vinkje 5. U krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.

vinkje 6. Met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Ervaringen

 • “Via deze weg wil ik je nogmaals danken voor de wijze waarop jij ons hebt begeleid tijdens het proces van afscheid nemen van mijn paps. Ook mijn moeder is je daarvoor erkentelijk. Gisteren hebben we de foto’s gekregen en toen mijn moeder je op de foto zag zei ze: ‘wat deed die mevrouw dat waardig he?’ Dat vonden wij ook. Daarnaast vonden we je ook een warm mens. Dank voor je hulp, ondersteuning en t respect wat je toonde tijdens het hele proces.”

  Mevrouw M. uit Amsterdam
 • “De transparantie in de kosten trof ons. Alles stond al duidelijk op de site, maar ook bij de extra wensen die we hadden werd heel goed uitgelegd wat de kosten zouden zijn en waarom. Dat stelde ons erg gerust.”

  De heer P. uit Amsterdam
 • “Waarom zou je veel geld uitgeven als je dezelfde kwaliteit kan krijgen voor een lager bedrag. Wij zijn om en bevelen jullie van harte aan!”

  Mevrouw G. uit Amstelveen
 • “Degene die ons begeleidde kon ons zelfs helpen met het opstellen van een draaiboek en ons helpen met het vinden van een rode draad in de inhoud. Dat vonden we heel fijn.”

  De heer F. uit Zaandam
 • “Wij zijn u zeer erkentelijk voor het begeleiden van de uitvaart van mijn vrouw. Alles verliep zoals wij het wilden.”

  De heer B. uit Amsterdam